10 Temmuz 2018 Salı

Film yorumu- VAMPİR KIZ KARDEŞLER 1,2 VE 3

Merhabalar, nasılsınız? Ben çok iyiyim umarım siz de çok iyisinizdir. Buralara çok fazla uğramadığımın farkındayım. Ama ne zaman bilgisayarın başına otursam bir iş çıkıyor. Neyse bunları boş verelim. Bugün size izlerken çok  keyif aldığım bir seriden bahsedeceğim. Vampir Kız kardeşler . Hadi başlayalım.

VAMPİR KIZ KARDEŞLER (DİE VAMPİR SCHWESTERN)
Film adından da anlaşılacağı üzere iki vampir kız kardeş hakkında. İlk filmde kızlar Transilvanya'dan Almanya'ya taşınıyor. Dakaria yarı vampir olmaktan çok memnun kardeşi Silvania ise tam tersi yarı insan olmaktan çok mutlu. Silvania tamamen insan olabilmek Dakaria da tamamen vampir olabilmek için bir büyücüyle anlaşıyor ama işler hiç de bekledikleri gibi gelişmiyor. Bir de üstüne komşuları tam bir vampir düşmanı.

Ben filmi Almanca'mı geliştirmek isterken Almanca filmleri ararken görmüştüm. İzlediğime pişman olmadım. Eğer ailecek izlemek istediğiniz sıcacık bir film isterseniz kesinlikle tavsiye ederim.


VAMPİR KIZ KARDEŞLER 2 (DİE VAMPİR SCHWESTERN)



Bu filmde Dakaria hayranı olduğu vampir müzik grubunun konserine gidiyor. Grubun solisti Murdo'ya aşık oluyor. Ancak grubun menajeri Xantor'un kızların anne ve babasıyla bitmemiş bir hesabı vardır. Silvania ergenliğe girdiği için yeni güçler edinir ama güçlerini kontrol edemez. Tüm bunların üstüne komşuları hala onlarla uğraşmaktadır.

  VAMPİR KIZ KARDEŞLER 3 TRANSİLVANYA'YA YOLCULUK(DİE VAMPİR SCHWESTERN 3 REISE NACH TRANSSELVANİEN)
Bu filmde kızların küçük kardeşleri vampir kraliçesi tarafından kaçırılır. Kızlar ailenin en küçük üyesini kurtarabilmek için Transilvanya'ya dönerler. Yolculuk bazılarına hiç iyi gelmez. Ayrıca Transilvanya da büyük bir gizem kızları beklemektedir.
Üç filmde sıcacık iç ısıtan tam aile filmi ayrıca Almancamı geliştirmek istiyorum diyenler için biçilmiş kaftan. Üç filmde de Dakaria karakterini Laura ROGE, Silvania karakterini Marta MARTİN Elvira ve Mihai TEPES karakterlerini ise Christiane PAUL ve Stipe ERCEG canlandırıyor. Tüm oyuncular rollerini benimsemiş. Bu filmler ilerledikçe daha da iyi anlaşılıyor. Üç film içinden favorim ikincisi. İzlemezseniz çok şey kaybedersiniz demiyorum. Ama bir göz atmaktan da zarar gelmez bence. Şimdiden iyi seyirler.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder