21 Haziran 2017 Çarşamba

İzleyip Beğendiğim Animasyonlar

Tekrardan merhabalar ,
Bugün sizlerle izleyip de çok sevdiğim animasyonları paylaşmaya karar verdim. Animasyon filmler bence insanoğlunun sınırsız hayal gücünün bir ürünü olduğundan bu kadar ilgimizi çekiyor. Ben bu yayında sadece en sevdiğim on  tanesini paylaşacağım. Aslında bu listeye almadığım daha bir sürü sevdiğim animasyon var . Belli mi olur belki onları da başka bir yayında paylaşırım. neyse ben sözü fazla uzatmadan filmleri yazmaya başlayayım. Ayrıca sıralamaya da pek takılmayın tüm izlediklerim içinde ilk onu karışık yazdım. Hadi başlayalım.


10- BUZ DEVRİ SERİSİ (ICE AGE)
 

 
 
 
Tüm seriyi izlerken çok eğlendim her filminde karakterlere daha çok bağlandım. zaten fazla söze gerek yok eminim birçoğunuz filmlerden en az birini izlemişsinizdir. Yalan yok ben tüm seri boyunca en  çok Sid ' i sevdim. Hikayeden bahsedecek olursak adından da anlaşılacağı gibi buz devri zamanında geçiyor. Dünya çok tehlikeli çok büyük yırtıcılar var. Her  filmde bu dönemde kahramanlarımızın başına gelen güçlükleri yenişini izliyoruz.
Film  herkes tarafından izlenebilecek bir  film. Şimdiden iyi seyirler
 
   9- MEGAZEKA (MEGAMİND)
 
 
 
 
 
En sevdiğim animasyonlardan biri filmin konusu şu, Megazeka dünyanın en zeki süper güçlü kötü adamıdır. Metro City'i ele geçirmeye çalışmaktadır. Ancak Metro Man sürekli engel olur. Bir gün Megazeka Metro Man 'i yenmeyi başarır. Bu olaydan sonra da hayattaki amacını kaybeder. Filmde bundan sonra olanlar çok güzel bir şekilde ele alınmış. Film olaylara kötü adamın cephesinden de bakmamızı sağlıyor. Ben filmdeki kız karakteri çok sevmemiştim ama yaşanan olay ve durumlar diğer tüm açıkları kapattı. Bu filmde ailece izlenecek bir film.
 
8-HAYVANLAR ŞEHRİ (ZOOTOPİA)
Bu filmi canım sıkkınken izlemiştim. Moralimi yerine getirmekle kalmamış , bir izleyici olarak da tatmin etti. Hatta izlediğim en tatlı animasyonlardan biri. Filmde tavşan olan Judy tüm hayvanların barış içinde yaşadığı bir dünyada yaşamaktadır. Tüm zorlukları yenerek polis olur ve suçlularla savaşacağını düşünür ama işler  pek öyle gitmez. Zootopia da yırtıcılar kaybolmaktadır. Ve Judy kayıpları aramak yerine park görevlisi olarak iş yapar. Bir gün kurnaz bir tilki olan Nick'in oyununa gelir. bu olaydan sonra kayıplara ne olduğunu birlikte aramaya başlarlar. Film aile filmlerinden film bittiğinde kalbinizin mutlulukla dolacağına eminim.
 
7- EFSANE BEŞLİ (RİSE OF THE GUARDİANS)
 

 
 
İşte size kalp ısıtan sıcacık filmlere bir örnek, filmin konusunu şöyle,Filmde olağanüstü yetenekleri olan bir grup kahraman yer alıyor. Dünyayı ele geçirmek isteyen hain güç Öcü' ye  karşı ölümsüz kahramanlarımız harekete geçmek zorundadır. Amaçları tüm dünyadaki umudu, inancı ve çocukları kötülüklerden korumaktır. William Joyce'un çocuk kitapları serisine dayanan filme seslendirmeleri Chris Pine, Hugh Jackman, Alec Baldwin, Jude Law, ve Isla Fisher gibi yapıyor.  Ne yalan söyleyeyim bende Jack Frost' u Elsa 'ya yakıştıranlardanım. Kahvenizi alın ve bu filmi hemen izlemeye başlayın derim.
 6-CROOD'LAR (THE CROODS)
 

Ve karşımızda hayatta kalmaya çalışırken bile çok sevimli olabilen bir aile yer alıyor.Dünyanın ilk ailesinin, hayatları boyunca onları tehlikelerden korumuş olan ve barındıkları mağaranın yok olmasının ardından çıktıkları yolculuğu anlatan tarih öncesi bir komedi macera filmi. Yolculukları sırasında muhteşem yerlerden geçen aile çok farklı yaratıklarla dolu inanılmaz bir dünya keşfedince hayatları tamamen değişecektir. Filmdeki baba-kız ilişkisi benim çok hoşuma gitti. Mutlaka izleyin izlettirin.
 
5-ADALET BİRLİĞİ: FLASH NOKTASI PARADOKSU (JUSTİCE LEAGUE: THE FLASHPOİNT PARADOX)
 
 
Film çokta aile ile izlenebilecek bir film değil. Kan, dövüş ,yaralama ve savaş sahnelerini bolca içeriyor. Ama filmin beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum. Senarist hayal gücünü fazlasıyla kullanmış. Konusu ise şöyle,Süper kahraman Flash’ın zaman çizelgesinin değişmesi Evren’i değiştiren dalgalar yaratıyor. Flash zaman çizelgesini yeniden düzenlemek için diğer kahramanlarla takım oluyor. Ancak bu sırada Dünya Aquaman’in Atlantis’i ile Wonder Woman’ın Amazonları arasında bir savaş nedeniyle zarar görüyor.
Listenin bundan sonrasını okuyunca fark edeceksiniz . Ben DC evrenini Marvel' den daha çok seviyorum. Özellikle de Wonder Woman' ı ve sonrada Batman' i tabi neyse çok konuştum devam edelim.
 
4-ADALET BİRLİĞİ: ATLANTİS TAHTI (JUSTİCE LEAGUE:THRONE OF ATLANTİS)
 
 
 
Yine DC , yine Wonder Woman , yine Batman ve yine müthiş bir film. Atlantis, krallarının ölümünden dolayı Metropolis'e saldırır. Fakat kraliçenin farklı planları vardır ve kayıp oğlunu bulmaları için Adalet Birliği'ne ihtiyaç duyar. Birlik'in arayışı esnasında Okyanus Efendisi tarafından yönetilen Atlantis askerleri saldırılarına devam eder. Adalet birliği bu çatışmayı durdurup barışı sağlamaya çalışır.  Bir ara Aquaman ' e sinir oldum ama neyse güzel bir film. Bu filmde de kan ve dövüş sahneleri çok fazla bilginize
 
3-BATMAN' İN OĞLU (SON OF BATMAN)
 
 
 
Ve karşınızda buram buram Batman kokan bir film konusuysa şöyle ,Yarasa Adam, oğlunun Suikastçılar Birliği tarafından gizlice büyütüldüğünü öğrenir. Oğluna kavuşmak için ve kendini babası olduğuna inandırmak için mücadele verecektir. Oğlunu kurtarmaya çalışırken batmanın kötü düşmanları batmanı bırakmayacaktır. Damien için tam olarak babasının oğlu diyebilirim.Bu filmde de kan ve dövüş sahneleri var bilginize
 
2-GENÇ TİTANLAR JUDAS SÖZLEŞMESİ (TEEN TİTANS THE JUDAS CONTRACT)
 
 

En sevdiğim DC grubu genç titanlardır.Malesef çok az filmleri var. Birbirlerine olan davranışları onları sanki yıllardır bir aradaymış gibi gösteriyor.Filmin konusu ise şöyle,Tara Markov toprak ve taş üzerinde güçleri olan bir kızdır; o aslında göründüğünden çok daha fazlasıdır. En yeni genç Titan bir müttefik midir yoksa bir tehdit midir? Ve paralı asker Deathstroke'un Titanlar için planları nelerdir? Filmde kan ve dövüş sahneleri var. İzleyin izlettirin.
 
1- ADALET BİRLİĞİ GENÇ TİTANLARA KARŞI (JUSTİCE LEAGUE VS TEEN TİTANS)
 
 

Ve geldik zirveye adından anlaşılacağı üzere DC 'nin en efsane filmi aksiyon heyecan hepsi bir arada bu filmi kesinlikle izleyin inanın bana pişman olmayacaksınız. Çok spoiler vermek istemiyorum bu yüzden izleyin görün diyorum. Filmde kan ve dövüş sahneleri var haberiniz olsun.
 
 
 
 Bu yayını okuduğunuz için teşekkür ederim kendinize çok iyi bakın. Umarım tavsiyelerimden memnun alırsınız. İyi tatiller